De praktijk – Tandartspraktijk Otterlo – Otterlo

De praktijk

Tandartspraktijk Otterlo is een jonge, moderne en compacte tandartspraktijk. Er is in deze tijd van schaalvergroting bewust gekozen voor een klein team om iedere patiënt zorg te kunnen blijven verlenen vanuit een persoonlijke benadering. In de praktijk heeft u nooit te maken met wisselende behandelaars, u wordt altijd geholpen door de tandarts of door de vaste preventie tandarts-assistente.

Het streven naar persoonlijke aandacht wordt ook door kinderen en volwassenen met angst voor de tandarts, als zeer positief ervaren. Onze vaste patiënten komen dan ook niet alleen uit Otterlo, maar uit de ruime omgeving. Vakkundige behandelingen staan bij ons voorop, uitgevoerd in een prettige sfeer.

wat wij belangrijk vinden

  • tevreden patiënten
  • vertrouwensrelatie tussen patiënt en tandarts
  • eerlijk en no-nonsense advies
  • gezamenlijk komen tot een behandelplan
  • adequate en doeltreffende zorg

Tandartspraktijk Otterlo is gespecialiseerd in Algemene tandheelkunde en Preventie, dit betekend dat de meest voorkomende behandeling binnen de praktijk worden verricht.  Het kleine team kent een sterke affiniteit en ruime ervaring in de Behandeling van kinderen en de Behandeling van patiënten met angst. Zij bieden zorg op maat en streven naar de meest optimale oplossingen voor uw specifieke wensen en gebitssituatie. Daarom besteden zij ook aandacht aan de kwaliteit van de praktijk en het team bijvoorbeeld door middel van nascholing.